Cosmetisch arts Nadine

dokter-nadine-wangen

WANGEN

De verminderde aanmaak van collageen en elastine en de zwaartekracht, kunnen ervoor zorgen dat de huid van je wangen wat losser komt te liggen en als het ware omlaag zakt. Ook als je in korte tijd veel bent afgevallen, zie je vaak een ingevallen gezicht. Dit geeft je een oudere en soms vermoeide uitstraling. Met een fillerbehandeling kan je ingevallen of slappe wangen op een mooie en natuurlijke manier behandelen, waardoor het volume wordt hersteld en je weer een frisse en jonge uitstraling krijgt. 

Fillerbehandeling voor de wangen

Voordat dokter Nadine de behandeling start kijkt ze goed waar de oorzaak van het probleem ligt. Vaak zijn hangende wangen het gevolg van volumeverlies op de kaaklijn, op de jukbeenderen of in beide gebieden. Door op de juiste plekken volume terug te brengen, verdwijnen de ingevallen of slappe wangen.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is vrijwel pijnloos. Na ongeveer twee weken zie je het optimale resultaat. Je hebt hier vervolgens ongeveer 12 maanden plezier van. De filler wordt vervolgens op natuurlijke wijze door je lichaam afgebroken. Als je wilt kun je de behandeling daarna laten herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange