Cosmetisch arts Nadine

profilho-huiverbetering

Profhilo huidverbetering

Vanaf ongeveer je 30e levensjaar maakt je huid minder collageen en elastine aan. Op 40-jarige leeftijd bezit je nog maar de helft van het hyaluronzuur in je huid ten opzichte van de tienerjaren. Het is een belangrijk onderdeel in de huid om vocht vast te houden en voor het behoud van elasticiteit. Door afname ervan wordt de huid minder soepel en worden de eerste tekenen van het verouderingsproces zichtbaar. Het gevolg is het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes. Wil je je huid een boost geven en de kwaliteit van je huid verbeteren? Een huidverbeterende behandeling met Profhilo is een natuurlijke anti-ging behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid er weer stralend en gezond uitziet.

Wat doet een Profhilo behandeling voor je huid?

Profhilo is geen filler die de huid opvult, maar een 100% puur hyaluronzuur dat je huid stimuleert om collageen en elastine aan te maken. Je kunt het zien als een soort onderhoudsbehandeling: een crème van binnenuit. Dit maakt het product ook geschikt voor mensen die de stap naar hyaluronzuur fillers nog eng of te groot vinden. Het collageen zorgt ervoor dat je huid steviger wordt, elastine zorgt voor een betere elasticiteit van de huid.

Hoe ziet een huidverbeterende behandeling met Profhilo eruit?

Het hyaluronzuur wordt met kleine prikjes op 5 verschillende plekken per kant van het gezicht in de huid gebracht. Vervolgens verspreidt het zich vanzelf onder de huid. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Gemiddeld zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met tussenpozen van een maand. Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar, omdat het hyaluronzuur van binnenuit gaat werken. Ongeveer 4 tot 8 weken na de eerste behandeling ga je resultaat zien. Dit resultaat is na 2 behandelingen optimaal. Om het resultaat te behouden wordt geadviseerd om deze behandeling iedere 6 maanden te herhalen.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Na een behandeling met Profhilo zul je merken dat:

• Je huid steviger wordt
• Je een gezonde glow krijgt
• Je huid soepeler aanvoelt
• Je huid beter gehydrateerd is
• Vermindering van fijne lijntjes
• Vermindering van roodheid

• Na de behandeling: nazorg en thuisverzorging

• Na de behandeling kun je je normale activiteiten meteen hervatten. 

profilho-huidverbetering-dokternadine

Profhilo behandeling voor het gezicht

Doordat je gezicht het meest wordt blootgesteld aan zonlicht en andere omgevingsinvloeden, is dit de plek waar huidveroudering over het algemeen het eerst zichtbaar wordt. Vaak is er sprake van een slapper wordende, vochtarme huid met fijne lijnen tot diepere rimpels. Dit komt doordat de huid als je ouder wordt minder collageen en elastine aanmaakt. Een behandeling met Profhilo is een doeltreffende manier om de gezichtshuid te verjongen. Het is een hyaluronzuur dat in de huid wordt geïnjecteerd waar het de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Het resultaat is een stevigere, elastischere huid en een jongere uitstraling.

Profhilo behandeling voor de hals

Een van de tekenen van huidveroudering is ook een verslapte hals. Wanneer je ouder wordt, zie je dit niet alleen aan je gezicht maar ook aan de hals. De huid wordt losser en er kunnen rimpels en plooien ontstaan. Dit komt doordat de aanmaak van collageen en elastine afneemt, waardoor de huid verslapt. Dit geeft vaak een oud uiterlijk en kan zorgen voor onzekere gevoelens. Een huidverjongende behandeling met Profhilo voor de hals is een effectieve manier om de huid van de hals te verstrakken zonder operatie. Profhilo is een hyaluronzuur dat de huid ‘van binnenuit’ aan het werk zet om weer collageen en elastine te gaan aanmaken. 

Profhilo behandeling voor de handen

Ben je op zoek naar een natuurlijke anti-aging behandeling voor je handen? Dan kan een huidverbeterende Profhilo behandeling weleens precies zijn wat je zoekt. De huid van je handen wordt veel blootgesteld aan zonlicht en andere invloeden die invloed hebben op het verouderingsproces van de huid. Ook leefstijl en luchtvervuiling spelen hierbij een rol. De huid van de handen wordt dunner en verliest haar stevigheid. Ook het van nature in de huid aanwezige hyaluronzuur neemt af. Profhilo bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en wordt met kleine prikjes in de huid van je handen geïnjecteerd. Het verspreidt zich en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat is een stevigere, elastischere, jonger uitziende huid. 

Secured By miniOrange