Cosmetisch arts Nadine

Liquid-facelift

LIQUID FACELIFT

Een ouder wordende huid verliest stevigheid en elasticiteit. Dit komt omdat er minder collageen en elastine in de huid wordt aangemaakt naarmate je ouder wordt. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels en plooien omdat het volume onder de huid minder wordt. Met een liquid facelift kunnen we dit verlies aan volume compenseren en de contouren van je gezicht herstellen voor een frisse en jonge uitstraling.

Liquid facelift met fillers

Een liquid facelift is een facelift zonder operatie en littekenweefsel achteraf. Hierbij concentreren we ons vooral op de oorzaak van de rimpels en plooien en niet direct op het probleemgebied. Het volume, dat door het normale verouderingsproces verloren is gegaan, wordt zo in het gezicht hersteld. Dokter Nadine brengt met behulp van fillers op natuurlijke plaatsen in het gezicht het volume terug. Je gezicht krijgt een natuurlijke lift en is weer in balans. Ook zorgt de filler ervoor dat de huid strakker wordt en dat rimpels en plooien verminderen.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en het resultaat is meteen zichtbaar. Het beste resultaat zie je na ongeveer twee weken. Dit resultaat blijft 12 maanden, waarna het op een natuurlijke manier door het lichaam wordt afgebroken. Voor een blijvend resultaat kunnen we de behandeling herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange