Cosmetisch arts Nadine

profilho-huidverbetering-dokternadine

SLAPEN

Naarmate je ouder wordt, merk je dat je huid slapper wordt. Dat komt doordat er minder elastine en collageen wordt aangemaakt. Dit is onderdeel van het natuurlijke huidverouderingsproces. Niet alleen treden er veranderingen op in de huid, ook je botstructuur verandert en het vetweefsel neemt af. Dit is bij de slapen snel zichtbaar omdat de botstructuur hier lager ligt. De zogenaamde holle slapen geven je een ouder uiterlijk en laten de wenkbrauwen naar beneden wijzen, wat voor een vermoeide uitstraling zorgt. Slapen worden ook wel temporalen genoemd. We kunnen ingevallen slapen goed behandelen met fillers.

Fillerbehandeling voor de slapen

Dokter Nadine kijkt eerst goed op welke plaats de filler het mooiste resultaat geeft. Vervolgens injecteert ze de filler met een dunne naald onder de huid. Op deze manier herstelt ze het volume van je slapen. Dit geeft je direct een minder vermoeide en jongere uitstraling.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Een fillerbehandeling voor de slapen neemt ongeveer 30 minuten in beslag en is vrijwel pijnloos. Het effect is direct zichtbaar en het beste resultaat zie je na ongeveer twee weken. Dit blijft vervolgens ongeveer 12 maanden, waarna de filler op natuurlijke wijze door je lichaam wordt afgebroken. Je kunt er dan voor kiezen de behandeling te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange