Cosmetisch arts Nadine

gummy-smile

MARIONETLIJNEN

De plooien die vanuit je mond naar je kaaklijn lopen noemen we marionetlijnen. Als deze plooien opvallen, kan je dat een strenge en onvriendelijke uitstraling geven. Marionetlijnen zijn mooi te verzachten met een filler. Dit zorgt direct voor een zachtere, uitgeruste en vriendelijkere uitdrukking in je gezicht.

Marionetlijnen opvullen met fillers

Dokter Nadine werkt met de hyaluronzuur van Belotero en de collageenstimulerende filler Radiesse. Welke filler ze gebruikt om jouw marionetlijnen te verzachten, heeft te maken met de diepte van de lijnen en je huidstructuur. Op basis van deze informatie en je wensen zal dokter Nadine je een persoonlijk advies geven over de beste behandeling.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

De behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Deze bestaat uit een aantal prikjes waarbij de filler precies op de goede plaats onder de huid wordt geïnjecteerd. Na 1 tot 2 weken is het resultaat optimaal. Het effect van de behandeling blijft ongeveer 9 tot 12 maanden. Na die tijd is het mogelijk de behandeling te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange