Cosmetisch arts Nadine

KRAAIENPOOTJES

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes zijn fijne lijntjes naast en rond je ogen. Ze ontstaan vaak als je lacht of met je ogen knijpt. We noemen ze ook wel lachrimpeltjes. Kraaienpootjes geven meestal geen fysiek ongemak, maar vooral naarmate ze dieper worden kun je ze als storend ervaren. Als je ouder wordt neemt de elasticiteit van je huid af en krijgen de vetkussentjes onder je huid minder volume, waardoor kraaienpootjes dieper kunnen worden en zich kunnen uitbreiden op je jukbeenderen. Geven de kraaienpootjes je een onzeker gevoel of zijn ze vergeleken met de rest van je gezicht te diep? Een behandeling met botuline toxine is een eenvoudige manier om de kraaienpootjes te verminderen.

Botuline toxine behandeling bij kraaienpootjes

Een behandeling bij kraaienpootjes voert dokter Nadine uit met de botuline toxine van het vooraanstaande merk Bocouture. Ze injecteert kleine hoeveelheden in de spiertjes rondom je ogen. Het gevolg daarvan is dat deze spiertjes plaatselijk ontspannen, waardoor de kraaienpootjes verminderen en je een natuurlijk ogende, frisse en open blik krijgt.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling bij kraaienpootjes zichtbaar?

Het resultaat van een behandeling met botuline toxine bij kraaienpootjes begin je na 2 tot 3 dagen te zien. Na 10 tot 14 dagen is het resultaat optimaal en daarna heb je er zo’n 3 tot 4 maanden plezier van. Voor een optimaal blijvend resultaat raden we aan de behandeling zo’n 3 tot 4 keer per jaar te herhalen. Naarmate een behandeling met botuline toxine regelmatig wordt herhaald, neemt vaak de werkingsduur toe.

Nazorg

Na een behandeling met botuline toxine mag je de behandelde zone niet koelen. Verder is het belangrijk dat je de eerste vier uur niet voorover bukt, plat ligt of zwaar tilt. Dit om spreiding te voorkomen. Vermijd ook overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 24 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten vermijden. Dit betekent niet sporten, niet naar de sauna of onder de zonnebank. De eerste twee weken na de behandeling mag je geen andere gezichtsbehandeling ondergaan.

Secured By miniOrange