Cosmetisch arts Nadine

Beautiful,Skin,Woman,Face,Healthy,Beauty,Skin,Care,Female,Model

WENKBRAUWLIFT

Wat is een wenkbrauwlift?

Je wenkbrauwen hebben een grote invloed op de expressie van je gezicht. Sommige mensen hebben van nature lage wenkbrauwen. Bij andere mensen zorgt het verouderingsproces ervoor dat de wenkbrauwen wat gaan zakken. Dit kan zorgen voor een vermoeide uitstraling en klachten geven van druk op de ogen of zelfs hoofdpijn. Wanneer het zakken van je wenkbrauwen nog minimaal is en wil je graag een open en frisse blik, dan kan een wenkbrauwlift met botuline toxine een goede keuze zijn.

Wenkbrauwlift met botuline toxine

Dokter Nadine bekijkt eerst zorgvuldig je gezicht om te bepalen waar de botuline toxine geïnjecteerd moet worden om je wenkbrauwen optimaal te liften. Ze injecteert een kleine hoeveelheid botuline toxine in de spiertjes die normaal gesproken je wenkbrauwen omlaag trekken. Doordat de spier ontspant, wordt de wenkbrauw minder naar beneden getrokken en krijg je een subtiele wenkbrauwlift. Het resultaat is een meer open, uitgeruste blik en minder druk op je ogen.

Hoe lang blijft het resultaat van een wenkbrauwlift met botuline toxine?

Gemiddeld werkt een botuline toxinebehandeling ongeveer 3 tot 4 maanden. De eerste resultaten zijn al na 2 tot 3 dagen na de wenkbrauwlift zichtbaar. Het optimale resultaat is zichtbaar op dag 10 tot 14. Het lichaam voert de botuline toxine op natuurlijke wijze af. Als het is uitgewerkt kan de behandeling herhaald worden. Voor een blijvend resultaat raden we aan de wenkbrauwlift zo’n 3 tot 4 keer per jaar te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met botuline toxine mag je de behandelde zone niet koelen. Verder is het belangrijk dat je de eerste vier uur niet voorover bukt, plat ligt of zwaar tilt. Dit om spreiding te voorkomen. Vermijd ook overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen.
De eerste 24 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten vermijden. Dit betekent niet sporten, niet naar de sauna of onder de zonnebank. De eerste twee weken na de behandeling mag je geen andere gezichtsbehandeling ondergaan.

.

Secured By miniOrange