Cosmetisch arts Nadine

VOORHOOFDRIMPELS

Wat zijn voorhoofdrimpels?

Voorhoofdrimpels ontstaan door het optrekken van je wenkbrauwen. Mensen met een sterke mimiek of veel expressie in hun gezicht spannen hun spieren veel aan. Hoe vaker je verbaasd kijkt of je wenkbrauwen optrekt, hoe dieper de lijntjes worden. Voorhoofdsrimpels kunnen ervoor zorgen dat je een vermoeide uitstraling krijgt. Een behandeling met botuline toxine kan dan uitkomst bieden.

Botuline Toxine behandeling bij voorhoofdrimpels

Botuline toxine in het voorhoofd wordt met een klein naaldje in de spiergroep geïnjecteerd. Hierdoor ontspant de voorhoofdsspier en kunnen fijne lijntjes verdwijnen en diepere lijnen verminderen of verzachten. Om een mooi resultaat te bereiken wordt het voorhoofd bijna nooit alleen behandeld, maar in combinatie met de frons en/of wenkbrauwlift. Op die manier zijn de spieren het beste met elkaar in balans. Dokter Nadine werkt met de botuline toxine van het betrouwbare merk Bocouture.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling bij voorhoofdrimpels zichtbaar?

De eerste resultaten van de behandeling zijn na ongeveer 2 tot 3 dagen zichtbaar. De werking is optimaal na 10 tot 14 dagen. Daarna heb je er ongeveer 3 tot 4 maanden plezier van. Je zult merken dat je jezelf in die periode een andere mimiek aanleert, waardoor de kans groot is dat de rimpels ook als de botuline toxine is uitgewerkt, minder zichtbaar blijven. Voor een blijvend optimaal resultaat raden we aan de behandeling zo’n 3 tot 4 keer per jaar te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met botuline toxine mag je de behandelde zone niet koelen. Verder is het belangrijk dat je de eerste vier uur niet voorover bukt, plat ligt of zwaar tilt. Dit om spreiding te voorkomen. Vermijd ook overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen.
De eerste 24 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten vermijden. Dit betekent niet sporten, niet naar de sauna of onder de zonnebank. De eerste twee weken na de behandeling mag je geen andere gezichtsbehandeling ondergaan.

.

Secured By miniOrange