Cosmetisch arts Nadine

amanda-dalbjorn-fvInY-Gh7sc-unsplash

WALLEN

Met het ouder worden neemt de stevigheid en het volume van je huid af. Dit heeft gevolgen voor het gebied rond je ogen. Er kunnen bijvoorbeeld wallen en donkere kringen (schaduwvorming) ontstaan door de afname van natuurlijk bindweefsel en vet. Ook kan je traangoot, de lijn vanuit je binnenste ooghoek naar je wang, beter zichtbaar worden. We noemen dit trouwens ‘traangoot’ omdat dit de natuurlijk lijn is waarlangs een traan naar beneden loopt. Naast huidveroudering kan ook erfelijkheid een rol spelen. Het gevolg is een vermoeide blik. Met een fillerbehandeling zijn wallen en traangootjes goed te corrigeren. Hierdoor wordt het volume hersteld en zal de schaduw die door de ingevallen wallen aanwezig was, verminderen. Het resultaat is een frisse en uitgeruste blik.

Fillerbehandeling bij wallen

Er zijn verschillende typen wallen: ingevallen wallen, donkere gepigmenteerde wallen, vochtwallen en vetwallen. Alleen de ingevallen wallen behandelen we met fillers. Dokter Nadine injecteert de filler in kleine hoeveelheden in het gebied onder je ogen. De filler zorgt ervoor dat het natuurlijke volume van de huid wordt hersteld. Het gevolg is een frisse en natuurlijke uitstraling.  

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. Het optimale resultaat zie je na ongeveer 2 weken en dit blijft ongeveer 12 maanden. Daarna kan je ervoor kiezen de behandeling te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange