Cosmetisch arts Nadine

fillers

LIPVOLUME

Ook je lippen verliezen volume met het verstrijken van de jaren, waardoor ze smaller en dunner kunnen worden. Dit kan je een streng uiterlijk geven en de balans in je gezicht verstoren. Met een filler kunnen we het volume op een natuurlijke manier herstellen, waardoor je weer mooie vollere lippen krijgt. Vollere lippen geven je een vrouwelijke en jonge uitstraling. Ook als je nog geen volumeverlies hebt, kunnen we de lippen wat voller maken. Dokter Nadine kijkt graag met je naar de mogelijkheden.

Lipvolume vergroten met fillers

Kies je voor een behandeling met fillers om je lippen meer volume te geven, dan injecteert dokter Nadine met een dunne naald de filler in de lip. Ze gebruikt hiervoor de hyaluronzuurfiller van het merk Belotero. Met deze filler creëert dokter Nadine een natuurlijk ogend volume met lippen die passen bij de rest van je gezicht. Het vergroten van het volume van de lippen kan er ook voor zorgen dat rokerslijntjes worden verminderd.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Laat je je lipvolume vergroten met fillers dan blijft het resultaat van de behandeling ongeveer 9 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is ook afhankelijk van hoe vaak je de behandeling al hebt laten uitvoeren. De fillers worden daarna op natuurlijke wijze door je lichaam afgebroken. Wil je het resultaat van de fillerbehandeling bijhouden, dan raden we aan om eens in de 6 tot 12 maanden een touch-up te laten doen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange