Cosmetisch arts Nadine

jukbeenderen-fillers

JUKBEENDEREN

Jukbeenderen zorgen voor een jeugdige en frisse uitstraling. Ze kunnen van nature minder aanwezig zijn of in de loop van de jaren afvlakken. Naarmate je ouder wordt zal je bovendien merken dat je huid slapper wordt. De aanmaak van collageen en elastine neemt af en de vetkussentjes onder de huid verliezen volume. Ook je botstructuur verandert. Dit kan ervoor zorgen dat de balans in je gezicht verandert doordat je bijvoorbeeld minder volume hebt op je jukbeenderen. Met fillers is het mogelijk dit volume te herstellen en de balans in je gezicht terug te brengen.

Fillerbehandeling jukbeenderen

Dokter Nadine versterkt met behulp van fillers de contouren van je jukbeenderen. Dit doet ze door de filler in de wangen en rond de jukbeenderen te injecteren. Ze kijkt daarbij goed naar de vorm van je gezicht. Door plaatselijk volume aan te brengen komen je jukbeenderen wat meer naar voren en krijg je meer volume in je wangen. Het gezicht krijgt een subtiele lift, oogt minder vermoeid en heeft een verjongend effect.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

De fillerbehandeling is vrijwel pijnloos en neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Ongeveer twee weken na de behandeling is het optimale resultaat zichtbaar. Hier heb je ongeveer 9 tot 12 maanden plezier van. Hierna breekt je lichaam de filler op natuurlijke wijze af en kun je ervoor kiezen de behandeling te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange