Cosmetisch arts Nadine

Radiesse

Radiesse is een filler die de natuurlijke aanmaak van lichaamseigen collageen stimuleert. De filler heeft een direct effect van volumeherstel en een langdurig effect van huidversteviging en huidverjonging. Radiesse is een filler die in het gezicht wordt geïnjecteerd en daar het volume opvult en matige tot diepere rimpels verzacht. Er is direct een liftend en verstevigend effect van de huid zichtbaar. Deze filler geeft de elasticiteit terug aan je huid waardoor je natuurlijke schoonheid weer helemaal tot haar recht komt.

Belotero

De injectable fillers van Belotero zijn ontwikkeld op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in de huid voorkomt en het vermogen heeft om water op te nemen. De fillers geven daardoor een subtiel en egaal resultaat waarbij de natuurlijke vorm van je gezicht behouden blijft. 

Bocouture

Botuline toxine is een zeer veilig middel zonder bijwerkingen op de lange termijn. De botuline toxine van Bocouture werkt effectief in de behandeling van rimpels. Het verzwakt namelijk de spiergroepen die de rimpels veroorzaken waardoor rimpels verminderen, vervagen of verzachten. Bocouture wordt gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels, maar kan ook helpen bij overmatig zweten, migraine of tandenknarsen.

Profhilo

Bij een huidverbeterende behandeling met Profhilo wordt 100% hyaluronzuur in de huid geïnjecteerd. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken voor een stevigere en meer elastische huid. Profhilo werkt als een soort crème van binnenuit. Je kunt het zien als een zeer effectieve onderhoudsbehandeling. Naast de huid van het gezicht, kunnen bijvoorbeeld ook de hals en handen met Profhilo worden behandeld.

Secured By miniOrange