Cosmetisch arts Nadine

lipcontour-fillers

GUMMY SMILE

Wat is een gummy smile?

Is jouw tandvlees goed zichtbaar als je lacht of praat? Dan noemen we dit ook wel een tandvleeslach of gummy smile. De oorzaak is een te grote spanning in de spier die de bovenlip omhoog trekt. Dit is vaak aangeboren en al vanaf jonge leeftijd aanwezig. Een gummysmile kan ervoor zorgen dat je onzeker wordt tijdens het lachen en niet breeduit durft te lachen. Met botuline toxine wordt de spanning van de spieren iets verlaagd waardoor de verhouding weer in balans wordt gebracht.

Botuline toxinebehandeling bij gummy smile

Dokter Nadine werkt met de botuline toxine van Bocouture, een vooraanstaand merk. Dit injecteert ze in een kleine hoeveelheid in de spier die je bovenlip omhoogtrekt. De spier ontspant en zakt iets naar beneden, waardoor hij het tandvlees bedekt. Je kunt weer onbezorgd en vol zelfvertrouwen praten en lachen.

Hoe lang blijft het resultaat van de botuline toxinebehandeling bij gummy smile?

Een botuline toxine injectie werkt ongeveer 3 tot 4 maanden. De eerste resultaten van de behandeling zijn al zichtbaar na 2 of 3 dagen en het optimale resultaat wordt bereikt na 10 tot 14 dagen. Als de botuline toxine is uitgewerkt kun je de behandeling herhalen. Voor een blijvend mooi resultaat zijn 3 tot 4 behandelingen per jaar nodig.

NAZORG

Na een behandeling met botuline toxine mag je de behandelde zone niet koelen. Verder is het belangrijk dat je de eerste vier uur niet voorover bukt, plat ligt of zwaar tilt. Dit om spreiding te voorkomen. Vermijd ook overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen.
De eerste 24 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten vermijden. Dit betekent niet sporten, niet naar de sauna of onder de zonnebank. De eerste twee weken na de behandeling mag je geen andere gezichtsbehandeling ondergaan.

.

Secured By miniOrange