Cosmetisch arts Nadine

profilho-huiverbetering

ROKERSLIJNTJES

Veel vrouwen storen zich aan de verticale lijntjes rond de mond, ook wel rokerslijntjes genoemd. Deze lijntjes ontstaan door het veelvuldig tuiten van de lippen, zoals bij roken gebeurt. Maar ook mensen die nooit hebben gerookt kunnen last hebben van deze lijntjes, vaak is er dan sprake van erfelijke aanleg. Deze lijntjes worden dieper naarmate we ouder worden, waardoor je gezicht er strenger en ouder uit kan zien. Met een filler kunnen deze lijntjes op een natuurlijke manier worden verzacht.

Fillerbehandeling bij rokerslijntjes

Met behulp van een dunne naald injecteert dokter Nadine Verburg de filler onder de huid boven de lippen. Door de behandeling te combineren met wat volume in de bovenlip wordt het resultaat nog mooier. De filler zorgt ervoor dat de huid strakker wordt en de lijntjes en rimpels verdwijnen. Dit geeft je een jongere, frissere maar natuurlijke uitstraling.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Na de behandeling zie je direct effect, het uiteindelijke resultaat zie je pas na 1 tot 2 weken. Dit effect houdt vervolgens zo’n 9 tot 12 maanden aan. Daarna kan de behandeling worden herhaald.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange