Cosmetisch arts Nadine

dokter nadine - neuslippenplooi

NEUSLIPPENPLOOI

De neuslippenplooi is de lijn die vanaf de zijkant van je neus naar je mondhoeken loopt. Als je ouder wordt zal je merken dat je huid slapper wordt en kan er een diepe neuslippenplooi ontstaan. Vaak heeft volumeverlies van de jukbeenderen hier ook invloed op. Dit komt doordat de kapstok van de huid als het ware verdwijnt en de huid naar beneden zakt. Dit kan je een ontevreden of vermoeide uitstraling geven. Fillers kunnen een goede oplossing zijn om de neuslippenplooi te verzachten voor een frisse uitstraling. Door ook wat extra volume op het jukbeen aan te brengen, wordt het resultaat vaak nog mooier.

Fillerbehandeling voor neuslippenplooi

Dokter Nadine kijkt eerst goed naar je gehele gezicht om te bepalen waar de filler moet worden geïnjecteerd voor het mooiste resultaat en welke filler voor de neuslippenplooi het beste werkt. Dokter Nadine werkt met fillers op basis van hyaluronzuur van Belotero en de collageenstimulerende filler van Radiesse.  

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

De behandeling duurt maximaal 30 minuten. Je ziet direct effect, maar het optimale resultaat is na ongeveer 1 à 2 weken zichtbaar. In totaal blijft de filler zo’n 9 tot 12 maanden zitten, daarna breekt het lichaam de filler op natuurlijke wijze af.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange