Cosmetisch arts Nadine

putjes-in-de-kin

PUTJES IN DE KIN

Wat zijn putjes in de kin?

Wanneer je de spier in je kin overmatig aanspant, ontstaan er putjes in je kin. Dit wordt ook wel een sinaasappelkin genoemd. Vaak gebruik je je kinspier onbewust de hele dag door, bijvoorbeeld tijdens het praten, eten en concentreren. Ook bij een overbeet of onderontwikkelde kin wordt de spier extra aangespannen om de lippen goed op elkaar te krijgen. Hierdoor ontstaan er putjes en rimpels in de kin, waardoor de huid er onrustig uit kan zien. Daarnaast kan het zorgen voor spanningsklachten in het mondgebied. Een botuline toxinebehandeling kan een goede manier zijn om van deze klachten af te komen.

Botuline toxinebehandeling bij putjes in de kin

Dokter Nadine injecteert een kleine hoeveelheid botuline toxine in de kin, waardoor de spiertjes gaan ontspannen en de huid weer glad en egaal wordt. Dokter Nadine werkt met het vooraanstaande merk Bocouture.

Hoe lang blijft het resultaat van de botuline toxinebehandeling bij putjes in de kin?

Na ongeveer 2 tot 3 dagen zijn de eerste resultaten van de behandeling zichtbaar. Na 10 tot 14 dagen is het resultaat optimaal en dit blijft vervolgens 3 à 4 maanden. Voor een blijvend optimaal resultaat raden we aan de behandeling zo’n 3 tot 4 keer per jaar te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met botuline toxine mag je de behandelde zone niet koelen. Verder is het belangrijk dat je de eerste vier uur niet voorover bukt, plat ligt of zwaar tilt. Dit om spreiding te voorkomen. Vermijd ook overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen.
De eerste 24 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten vermijden. Dit betekent niet sporten, niet naar de sauna of onder de zonnebank. De eerste twee weken na de behandeling mag je geen andere gezichtsbehandeling ondergaan.

.

Secured By miniOrange