Cosmetisch arts Nadine

kaaklijn-fillers

KAAKLIJN

Als je ouder wordt verliest je huid stevigheid en elasticiteit. Je huid wordt slapper doordat er minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Het natuurlijke huidverouderingsproces zorgt er ook voor dat het kaakbot iets kleiner wordt en het vetweefsel van de wangen geleidelijk aan naar beneden zakt. Dit alles kan zorgen voor verslapping van de kaaklijn. Ben je niet tevreden met de vorm van je kaak of kin, dan kan een fillerbehandeling een effectieve manier zijn om de kaaklijn wat te verstrakken.

Kaaklijn verstrakken met fillers

Dokter Nadine injecteert op verschillende plekken een filler, waardoor het mogelijk is om de contouren van de kaaklijn te herstellen en de kaaklijn weer wat strakker wordt. Hierdoor zal je gezicht er weer jonger en frisser uitzien. 

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Het resultaat van de fillerbehandeling blijft zo’n 9 tot 12 maanden. Daarna breekt het lichaam de fillers op natuurlijke wijze af. Om het effect te behouden raden we aan de behandeling na die periode te herhalen.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange