Cosmetisch arts Nadine

lipcontour-fillers

LIPCONTOUR

Met de lipcontour bedoelen we het randje van je lippen. Ben je niet tevreden over de vorm of dikte van je lippen? Met het ouder worden kunnen lippen dunner en smaller worden. Een fillerbehandeling voor de lipcontour kan een goede oplossing zijn om de vorm van je lippen mooier te maken en ze meer volume te geven. 

Fillerbehandeling voor de lipcontour

Dokter Nadine werkt met de hyaluronzuur van het vooraanstaande merk Belotero. Ze injecteert een kleine hoeveelheid van deze filler in de lipcontour. Hierdoor wordt het boogje of krulletje van de lip geaccentueerd. Desgewenst kan ook het lipvolume wat worden vergroot. Hierdoor kunnen ook eventuele rokerslijntjes worden verminderd.

Hoe lang is het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Na de behandeling zie je direct effect. Het resultaat van de behandeling blijft vervolgens zo’n 9 tot 12 maanden. Hierna kan de behandeling indien nodig worden herhaald.

NAZORG

Na een behandeling met fillers is het belangrijk dat je de eerste 24 uur het behandelde gebied goed koelt om zwelling te verminderen. Vermijd de eerste 12 uur na de behandeling overmatig alcoholgebruik en make-up om blauwe plekken en infecties te voorkomen. De eerste 48 uur na de behandeling moet je inspannende activiteiten zoals sporten vermijden. Masseer de behandelde zones niet, tenzij anders aangegeven door dokter Nadine. De eerste twee weken na de behandeling moet je overmatige blootstelling aan de zon, UV-licht, kou en de sauna vermijden. Onderga in die periode ook geen andere gezichtsbehandeling.

Secured By miniOrange