Cosmetisch arts Nadine

OVER NADINE VERBURG

Mensen met iets kleins een positief gevoel geven, dat is waar Nadine voor staat. Na het succesvol afronden van de studie geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, werkt ze enkele jaren op de spoedeisende hulp. Omdat ze de langdurige en intensieve patiëntcontacten mist, specialiseert ze zich tot huisarts. Naast haar werk als huisarts raakt Nadine steeds meer geïnteresseerd in het esthetische aspect van de geneeskunde. Vooral de combinatie van het medische en esthetische spreekt haar aan.

Inmiddels heeft Nadine Verburg al enkele jaren ervaring als cosmetisch arts. Het is haar passie om natuurlijke resultaten te bereiken met botuline toxine en fillerbehandelingen. Nadine is zeer vaardig, betrouwbaar en heeft oog voor detail. Het is haar doel om mensen op een elegante manier ouder te laten worden en ze weer een gevoel van zelfverzekerdheid te geven. Dit bereikt ze door de frisse en uitgeruste versie van jezelf te benadrukken zonder dat je eigen schoonheid verloren gaat.

“Als arts wil je altijd mensen helpen en kan je veel voor mensen betekenen. Ik hou van een mooi en natuurlijk resultaat, maar vind het minstens zo belangrijk dat iemand zich bij mij op haar gemak voelt. Ik wil rust en vertrouwen uitstralen en de tijd nemen om samen naar wensen en verwachtingen te kijken. Ik ben ervan overtuigd dat ik hen op die manier het beste kan helpen.”

Nadine werkt als cosmetisch arts in Cuijk en is tevens werkzaam op verschillende locaties bij City Clinics en Doctors at Soap. Daarnaast komt ze regelmatig op afspraak in diverse beautysalons. Door het bezoeken van nationale en internationale congressen en het volgen van trainingen en workshops blijft ze continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Nadine Verburg is lid van de  NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

ZO ZIET EEN BEHANDELING BIJ DOKTER NADINE UIT

01 INTAKEGESPREK

Bij mij kan je terecht voor een eerlijk en geheel vrijblijvend gesprek. We bespreken samen je wensen en verwachtingen en welke behandelmogelijkheden daar het beste op aansluiten. We besteden aandacht aan je huidige gezondheid en medische voorgeschiedenis om te kijken of injectables veilig toegepast kunnen worden. Ik geef uitleg over het verouderingsproces en welke effecten je van een behandeling met botuline toxine, fillers of huidverbeterende behandelingen mag verwachten. Ook  bespreken we de voordelen en de risico’s van een behandeling en vertel ik je wat over de voor- en nazorg. Tijdens dit gesprek maak ik inzichtelijk wat de kosten zullen zijn van het behandelplan aangepast aan jouw wensen en budget. Tijdens het consult is er uiteraard ruimte om vragen te stellen. 

02 BEHANDELING

De behandeling kan eventueel direct na het intakegesprek plaatsvinden. Voor de behandeling teken je een behandelovereenkomst waarin nogmaals kort de werkwijze en risico’s worden besproken en waarmee je akkoord gaat met de behandeling. Ook maken we een aantal foto’s, die we kunnen gebruiken om na de behandeling de resultaten mee te vergelijken. Eventueel breng ik een verdovende crème aan en dan start ik met de behandeling. Voor de behandeling neem ik graag ruim de tijd om een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat te behalen. Ik maak uitsluitend gebruik van veilige A-merk producten.

03 CONTROLE AFSPRAAK

Na de behandeling wordt desgewenst een nacontrole ingepland. Deze zal 2-4 weken na de behandeling plaatsvinden. Dan kan het optimale resultaat beoordeeld worden. Tijdens deze afspraak bespreken we hoe je de behandeling hebt ervaren en kijken we naar het resultaat. Eventueel kan nog een kleine touch-up uitgevoerd worden.  

Secured By miniOrange